Змістовні зустрічі для учнів Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

/Files/images/osn_2014/1.JPG 22 жовтня 2014 року у Єланецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів молодшої школи пройшли зустрічі з представниками ДАЇ, які ще раз (разом з класоводами та педагогом-організатором Волченко Н.В.) нагадали малечі правила поведінки на дорозі. Особливо актуальними є ці зустрічі в переддень осінніх канікул, коли діти залишатимуться вдома та на вулиці без батьків.

23 жовтня 2014 року учні 9 класу зустрілися з представником КМСД Єланецького РВ УМВС України Антонюком В.В., який ще раз нагадав про правила поведінки під час канікул, у вечірній час, дав поради, як не стати жертвою злочинця та не бути втягнутим у злочин. Антонюк В.В. та заступник директора школи з ВР Сулім С.В. особливо наголосили дітям про заборону неповнолітнім знаходитися (без батьків або осіб, які їх замінюють)на території селища після 22 годин вечора.

Також цього дня відбулося засідання «батьківського всеобучу» для учнів та батьків 11 класу (класний керівник Ступка С.Г.), який організувала та провела заступник директора школи з НВР Трубай Олена Олександрівна, яка познайомила та пояснила нові правила складання ЗНО, дала слушні поради батькам та учням з підготовки до нього, чітко вказала на «новинки» у запитаннях з кожного предмету.

Кiлькiсть переглядiв: 394