Зустріч поколінь у Водяно-Лоринській ЗОШ І-ІІ ступенів

11 жовтня 2014 року Водяно-Лоринська ЗОШ І-ІІ ст. гостинно відчинила свої двері для всіх тих, хто називає її “своєю” - випускників школи, колишніх вчителів. Також на свято завітали О.Гуліна, голова Єланецької райдержадміністрації, Т.Єдаменко, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, ветерани педагогічної праці, жителі села.

Розпочинаючи урочисту частину, до присутніх звернулася голова райдержадміністрації О.Гуліна. Вона відзначила мальовничість села, дружність та працелюбність його жителів.

“На життєвому шляху кожного з нас є зупинка під назвою Школа. Саме в школі людина проводить свої найкращі роки. Приємно, коли школа чекає і радісно зустрічає своїх випускників. Бажаю школі подальшого розвитку і процвітання, а всім нам миру, злагоди та достатку в родинах”, - зазначила Ольга Петрівна.

Подяки райдержадміністрації та районної ради були оголошені Добролежі Альоні Олексіївні, вчителю початкових класів; Рибаченко Марії Степанівні, ветерану педагогічної праці; Даніловій Тетяні Іванівні, ветерану педагогічної праці; Данілову Анатолію Григоровичу, Водяно – Лоринському сільському голові; Ванкевич Ользі Сергіївні, вчителю початкових класів. Грамотою відділу освіти, молоді та спорту РДА була нагороджена Калініченко Анжела Олександрівна, вчитель української мови та літератури; Подяка відділу освіти, молоді та спорту РДА оголошена Лупенко Геннадію Анатолійовичу, вчителю трудового навчання.

До слова були запрошені Павлов О.М. та Павлова Н.М., які розпочали свій трудовий шлях у школі в 1979 році. Вони поділилися своїми спогадами та висловили слова вдячності за запрошення на таке чудове свято.

Далі виступила дочка колишнього директора школи Коваленко О.С., яка цьогоріч святкувала 50-річчя закінчення цього навчального закладу. Вона розповіла багато з історії села.

Художні номери дарували учні та вчителі школи. Після урочистої частини колишні учні мали змогу пройтись коридорами школи та погортати сторінки класних журналів, які дбайливо зберігаються в музеї школи.

Запашний коровай презентувала випускниця школи Собчук Н.Т.

Свято пройшло в теплій, по-родинному затишній обстановці та залишило в усіх присутніх приємні враження.

Кiлькiсть переглядiв: 316