В Єланецькому районі пройшов районний конкурс «Учень року - 2014»

/Files/images/30_04_2014/IMG_1762.jpg

29 квітня 2014 року відбувся щорічний районний конкурс «Учень року-2014» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Учасниками конкурсу стали кращі представники учнівських колективів: Мачко Вікторія, Приходько Олександр (Єланецька ЗОШ І – ІІІ ступенів), Дорошенко Катерина (Єланецька гуманітарна гімназія), Орсач Оксана (Возсіятська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чуксікова Юлія (Калинівська ЗОШ І – ІІІ ступенів), Крисіна Інна (Ясногородська ЗОШ І – ІІІ ступенів), Ліпова Ольга

(Куйбишевська ЗОШ І – ІІІ ступенів).

Конкурсантів, вчителів та гостей вітала Бурлака Т.Ю., завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

На учасників конкурсу чекали різноманітні інтелектуальні конкурси, під час яких школярі демонстрували глибокі знання, загальну ерудицію, вміння використовувати комп’ютерні технології, а також розповідали про свої захоплення і уподобання.

Кожна дитина розкривалася по – особливому. Дуже різнопланові захоплення та вміння має Орсач Оксана, яка представила журі справжні витвори мистецтва – картини, вишиті нитками та бісером, декламувала власні вірші (має три власних збірки) та поділилася власним досвідом створення мультфільмів за допомогою комп’ютера.

Глядачів та членів журі схвилювали ніжні звуки мелодії під гітару у виконанні Дорошенко Катерини, учениці Єланецької гуманітарної гімназії, цікаві сюжети її фотографій, які закарбували незабутні миті життя під час поїздок за кордон та у рідному селищі. Представлена Катериною презентація відрізнялася високою професійною майстерністю, а формула успіху, яку вона сформулювала може знадобитися кожному з нас.

/Files/images/30_04_2014/IMG_1772.jpg/Files/images/30_04_2014/DSC_0656.JPG

Чуксікова Юлія вразила присутніх витонченістю володіння рідною мовою, власними віршованими рядками та запальним циганським танцем.

Приходько Олександр вирізнявся серед учасників конкурсу справжньою чоловічою стриманістю, виваженістю та науковим підходом до розкриття творчого проекту «Усе живе тільки від живого», в якому розповідалося про його улюблене заняття бджолами та значення продуктів бджолярства для людини.

Мачко Вікторія у вільний від навчальних занять час малює графічні портрети.

Крисіну Інну навчила вишивати бабуся і сьогодні дівчинка, як справжня майстриня створює свої шедеври.

Ліпова Ольга створює картини із солоного тіста.

Глядачі активно підтримували учасників, вболівали за кожного.

/Files/images/30_04_2014/CAM00277.jpg/Files/images/30_04_2014/DSC_0657.JPG

Відповідно до рішення районного журі, почесне звання «Учень року-2014» було присвоєно Орсач Оксані, учениці Возсіятської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Оксані вручено «Ніку» - символ перемоги, енциклопедію ерудитів та нагороджено дипломом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Спостерігаючи за учасниками конкурсу «Учень року – 2014», знову і знову переконуєшся в тому, що не талановитих дітей немає. Завдання батьків та вчителів полягає в тому, щоб своєчасно розгледіти дитячу душу, спонукати її до розвитку і самовдосконалення. Проведений конкурс підтвердив, що поряд із нашими дітьми немає байдужих людей, а є відповідальні батьки та творчі і неординарні педагоги.

Кiлькiсть переглядiв: 438