Присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» інформуємо про можливість подання в термін до 22 лютого 2024 року пропозицій щодо кандидатів на присудження Премії. Документи кандидатів мають бути оформлені в установленому порядку відповідно до п. 7 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України та надіслані на поштову адресу: вул. Еспланадна 42, каб. 313 а, м. Київ, 01601.

Просимо звернути увагу на те, що Премія присуджується за досягнення протягом 2023 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки). Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

За більш детальною інформацією переходьте за посиланням: http://surl.li/ppuvq.

Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії – за телефоном (044) 284-30-26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики).

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 25