Захищати свій рідний край – обов’язок українця

/Files/images/gruden_2014/2.jpg /Files/images/gruden_2014/3.jpg

11 грудня 2014 року в Ясногородській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з колишнім випускником, воїном АТО, з веселим усміхненим хлопцем, Володимиром Білотілом.

Зустріч розпочала директор школи Кононенко Людмила В’ячеславівна: «Ми, українці, не можемо бути байдужими до подій, які відбуваються на Сході України. Ми повинні підтримувати наших захисників, які борються за свій же клаптик землі».

Діти з нетерпінням чекали бесіди з земляком. Володимир, веселий, нічим не примітний хлопець, розпочав свою захоплюючу розповідь з подяки учням від бійців за малюнки, обереги, листи, побажання. Він запевнив: «Україна непереможна. Найбільша підтримка у зоні пекла є те, що ми знаємо, що Ви, діти, патріоти своєї держави, що нас чекають рідні та близькі, ми повинні відстояти Україну».

Володимир висловив вдячність школі, жителям Ясногородської сільської ради за всіляку вагому підтримку.

Учні, вчителі, гості активно ставили запитання і спілкувалися з рідним для них гостем – Володимиром. Запитання були різного характеру, від жартівливого до серйозного: де сплять, скільки годин, звідки і чим стріляють, хто допомагає…

На згадку про зустріч учениця 2 класу Анастасія Цицюра подарувала Володимиру оберіг – мотанку ляльку, учениця 1 класу Анастасія Крисіна іграшкову ялинку, а учениця 6 класу Алла Аксенюк Діда Мороза і Снігурочку, щоб ці іграшки нагадали, що наближається найулюбленіше свято дітей і дорослих Новий рік. Від імені присутніх учениця 4 класу Ангеліна Дарієнко подарувала дитячу статуетку, щоб Володя згадував свої дитячі шкільні роки. Класний керівник Тамара Іванівна Доній подякувала Володимиру за цікаву розповідь, побажала витримки, сили волі, не падати духом у будь – якій ситуації, а живими і здоровими повертатися до рідного дому та подарувала голуба миру.

Володимир зазначив: «Мир та спокій України захищають досвідчені бійці. Тільки такі воїни є на передовій. Ми захистимо Україну від непроханих гостей. Перемога буде за нами».

Кiлькiсть переглядiв: 376