Районний семінар вчителів біології

На виконання плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації на 2014 рік, з метою вдосконалення освітнього рівня та професійної компетентності вчителів біології, 10 грудня 2014 року в Єланецькій гуманітарній гімназії пройшов районний семінар «Формування здоров’язберігаючих компетентностей учнів шляхом вивчення природничих наук» (за змістовними лініями Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти), в якому взяли участь 12 вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів району.

Програма семінару складалася:

· Урок біології в 11 класі з теми «Індивідуальний розвиток організму. Ембріогенез хордових» (Дмитрюк Т.М., вчитель біології Єланецької гуманітарної гімназії).

· Самоаналіз уроку (Дмитрюк Т.М., вчитель біології Єланецької гуманітарної гімназії).

· Виступ з проблемного питання «Формування здоров’язберігаючих компетентностей учнів на уроках біології шляхом застосування засобів інформаційних технологій» (Дмитрюк Т.М., вчитель біології Єланецької гуманітарної гімназії).

· Виступ з питання «Формування здоров’язберігаючих компетентностей на уроках екології» (Ступка С.Г., вчитель біології Єланецької ЗОШ І-ІІІ ст.).

· Знайомство учасників семінару з роботою обласної відкритої студії «Наука і ми» (Ступка С.Г. та Дмитрюк Т.М., вчителі біології).

Кiлькiсть переглядiв: 403